Wernsen Engineering

Wernsen Engineering, dť pionier in het efficiŽnt verplaatsen van rollende transportmiddelen.
Onze reis begon in 1986 als een technisch tekenbureau, gespecialiseerd in ontwerpen zoals transportbanden en staalconstructies.

In 1999 hebben we de revolutie in gang gezet met de introductie van de Simply-Mover, een elektrische trekker die het moeiteloos verplaatsen van rollende transportmiddelen, van rolcontainers tot winkelwagens, mogelijk maakt zonder overmatige lichamelijke inspanning.

Bij Wernsen Engineering gaan we verder dan alleen producten aanbieden; we transformeren bestaande transportkarren naar elektrische karren, waardoor het verplaatsen van goederen eenvoudiger wordt en minder fysieke inspanning kost.

Onze meest recente aanvulling, de Roll-Safe panelen, biedt een duurzaam alternatief voor het traditionele sealen van rolcontainers met plastic. Maak gebruik van de Roll-Safe panelen voor een milieuvriendelijke en efficiŽnte oplossing.

Bij Wernsen Engineering staat vooruitgang centraal. Ontdek hoe wij de norm uitdagen en uw transportprocessen naar een nieuw niveau tillen. EfficiŽnt, elektrisch, innovatief. Dat is Wernsen Engineering.